Loaded nacho’s

Loaded nacho’s

Boodschappen
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Borrelhapje, Hoofdgerecht
Keuken Mexicaans
Porties 4 personen

INGREDIËNTEN
  

  • 2 eetlepel olijfolie
  • 500 gram rundergehakt
  • 2 paprika in blokjes
  • 300 gram tortillachips naturel
  • 100 gram belegen geraspte kaas
  • 100 gram geraspte mozzarella
  • 2 tomaat in blokjes
  • 2 eetlepel jalapeno optioneel
  • 1 avocado
  • 2 lente-ui in ringetjes
  • 250 gram zure room
  • klein bosje koriander
  • srirachasaus optioneel

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200℃
  • Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin het gehakt rul.
  • Voeg de paprika toe en bak 5 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper en houd apart.
  • Verdeel de tortillachips over de bakplaat en bestrooi met de helft van de kaas. Verdeel het gehaktmengsel, de tomaat, jalapeños en de rest van de kaas erover.
  • Gratineer circa 10 minuten in de oven tot de kaas helemaal is gesmolten.
  • Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes en verdeel over de nacho's. Bestrooi met de bosui, jalapeno's, grof gesneden koriander en verdeel er wat srirachasaus over. Serveer met de zure room.

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating