Zelfgemaakte tzatziki

Zelfgemaakte tzatziki

Een heerlijke tzatziki boordevol komkommer
Bereidingstijd 10 minuten
Rusttijd 1 dag
Gang Bijgerecht
Keuken Grieks
Porties 4 personen

INGREDIËNTEN
  

  • komkommer
  • 250 gram Griekse yoghurt
  • 2 teen knoflook
  • ½ theelepel gedroogde dille
  • ½ eetlepel olijfolie
  • zout
  • peper

Instructies
 

  • Schil en rasp de komkommers.
  • Leg een theedoek op een zeef en leg de geraspte komkommer erin.
  • Vouw de doek dicht en druk het vocht uit de komkommer.
  • Doe de komkommer in een schaal.
  • Voeg de yoghurt, knoflook, dille en olie toe en roer het geheel goed door.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Laat de tzatziki een nachtje goed afkoelen in de koelkast.

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating