Kruidenboter
Gepubliceerd op december 24, 2022

Kruidenboter
Benodigdheden
- Vershoudfolie
INGREDIËNTEN
- 250 gram roomboter
- 2 eetlepel peterselie
- 2 eetlepel bieslook
- 2 teen knoflook
- 1 sjalot
- 1 scheut ketjap
- 1 citroen
Instructies
- Haal de boter minimaal 1 uur van te voren uit de koelkast.
- Snijdt de peterselie en bieslook fijn, snipper het sjalotje en pers de knoflook.
- Pers de citroen uit.
- Kneed de roomboter door elkaar, voeg de peterselie, bieslook, knoflook, citroensap, sjalotje en een scheutje ketjap hierbij en kneed dit door elkaar.
Notities
Heb je teveel gemaakt? Vries dit dan (in porties) in. Zo kun je het de volgende keer laten ontdooien en hoef je het niet opnieuw te maken.