Kruidenboter

Kruidenboter

Brenda Kookt
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Bijgerecht, Saus
Keuken Frans
Porties 4 personen

Benodigdheden

  • Vershoudfolie

INGREDIËNTEN
  

  • 250 gram roomboter
  • 2 eetlepel peterselie
  • 2 eetlepel bieslook
  • 2 teen knoflook
  • 1 sjalot
  • 1 scheut ketjap
  • 1 citroen

Instructies
 

  • Haal de boter minimaal 1 uur van te voren uit de koelkast.
  • Snijdt de peterselie en bieslook fijn, snipper het sjalotje en pers de knoflook.
  • Pers de citroen uit.
  • Kneed de roomboter door elkaar, voeg de peterselie, bieslook, knoflook, citroensap, sjalotje en een scheutje ketjap hierbij en kneed dit door elkaar.

Notities

Heb je teveel gemaakt? Vries dit dan (in porties) in. Zo kun je het de volgende keer laten ontdooien en hoef je het niet opnieuw te maken.

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating