Amuse van courgettesoep en coquille

Amuse van courgettesoep en coquille

Gang Amuse
Keuken Frans
Porties 4 personen

Benodigdheden

  • 4 borrelglaasjes

INGREDIËNTEN
  

  • 14 centiliter courgette soep Eén gevuld borrelglaasje per persoon
  • 4 coquille
  • 1 scheut olie
  • 4 cocktailprikker
  • zout

Instructies
 

  • Maak de courgettesoep volgens het recept (courgette soep)
  • Dep de coquilles droog met keukenpapier en wrijf ze in met olie.
  • Bestrooi met vers gemalen peper en een beetje zout.
  • Bak of grill ze 1 tot 2 minuten in een (grill)pan aan een kant, draai ze om en bak de andere kant ook nog tot ze een mooi lichtbruin korstje hebben.
    Coquilles hoeven niet door en door gebakken te zijn, liever niet zelfs, ze worden dan taai.
  • Schep de soep in een mooi glaasje. Prik de coquille aan een prikkertje en laat het prikkertje boven de soep op de rand bungelen. Garneer de amuse van courgettesoep eventueel met nog een blaadje munt of wat dille.

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating