Naanbrood met twee toppings
Gepubliceerd op april 5, 2021

Naanbrood met twee toppings
Naanbroodjes met twee verschillende toppings. Heerlijk als borrelhapje.
INGREDIËNTEN
Naanbrood
- 4 naanbroden
- 400 gram ricotta
- peper
- zout
Parmahamtopping
- 3 eetlepel pijnboompitjes
- 1 hand rucola
- 4 plak Parmaham
- 4 cherrytomaat
- balsamicostroop
Asperge-zalmtopping
- 2 ei
- 1 bos groene asperges
- 4 plak gerookte zalm
- tuinkers
Instructies
Naanbrood
- Rooster de naanbroden volgens de verpakking.
- Breng de ricotta op smaak met wat peper en zout.
- Verdeel de ricotta over de naanbroden.
Parmahamtopping
- Rooster de pijnboompitjes tot ze mooi goudbruin zijn.
- Verdeel de rucola over de ricotta.
- Maak dotjes van de Parmaham en verdeel ze over het naanbrood.
- Snijd de cherrytomaten in plakjes en leg ze tussen de rucola en de Parmaham.
- Bestrooi de naan met de pijnboompitjes en besprenkel het met wat balsamicostroop.
Asperge-zalmtopping
- Leg de eieren in de pan. Vul de pan met koud water tot de eieren onder staan. Breng het water aan de kook en kook de eieren 4-5 minuten. Laat ze goed schrikken onder koud stromend water.
- Snijd de onderste helft van de asperges af en gooi weg. Bestrijk de bovenste helft met wat olijfolie.
- Verwarm een grillpan. Gril de asperges 4-5 minuten, tot ze een mooi grillpatroon hebben.
- Pel de eieren en snijd het in vieren.
- Verdeel de zalm en de aspergetips over de ricotta, gevolgd door de parten eieren.
- Bestrooi de naan met wat tuinkers en peper en zout.